Connect with us
Publicitate

Social

Braşov: Încă un dosar penal pentru nerespectarea măsurilor de izolare/carantină, întocmit de poliţişti în urma controalelor

Publicat

pe

Un nou dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor a fost întocmit duminică de poliţiştii braşoveni în cadrul controalelor privind respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă, când peste 3.400 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină.

Publicitate

Conform unui comunicat la IPJ Braşov, remis luni AGERPRES, poliţiştii, împreună cu jandarmii braşoveni, au verificat aproximativ 100 de societăţi comerciale şi persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă şi 20 operatori economici cu privire la organizarea programului de muncă.

Totodată, reprezentanţii IPJ Braşov, alături de poliţiştii locali, au legitimat peste 2.700 de persoane, au verificat 123 de mijloace de transport persoane şi peste 200 de autovehicule.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 231 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 197 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală şi 34 pentru nerespectarea măsurilor de diminuare a impactului riscurilor, valoarea totală a acestora fiind de aproape 80.000 lei.

Publicitate

De asemenea, reprezentanţii IJJ Braşov au legitimat 49 de persoane şi au aplicat 39 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.900 lei. 

Foto: agerpres

Sursa: agerpres

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes