Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Bradul din Braşov, din nou în topul celor mai frumoşi pomi de Crăciun din Europa. Peste cei din Paris, München sau Monte Carlo

Publicat

pe

Pomul de Crăciun din Piața Sfatului, vedeta sărbătorilor de iarnă din Brașov, a fost, din nou, inclus în top 25 cei mai frumoși brazi din Europa, potrivit unui clasament întocmit de site-ul europeanbestdestinations.com. Specialiștii în turism au plasat pomul din orașul de sub Tâmpa pe locul 20 în acest top. Surprinzător este faptul că topul este condus tot de un brad din ţara noastră, mai exact cel din Craiova.

Publicitate

„Brașovul este cu siguranță unul dintre cele mai frumoase orașe din România. Braşovul are unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun dar şi un brad de Crăciun foarte frumos în piata din centrul oraşului. Atât tinerii cât și bătrânii îl plac foaste mult!”, au notat cei de la uropeanbestdestinations.com despre bradul din centrul Braşovului.

„Veniţi să descoperiţi magia Crăciunului la Brașov în Transilvania. Bucurați-vă de o excursie la castelul lui Dracula: este catalogat printre cele mai frumoase castele din Europa.

Rezervă-ți cazarea în Brașov și bucură-te de un Crăciun în familie în acest oraș liniștit și fermecător pentru o perioadă magică de Crăciun. Profită la maximum de cele mai bune tururi și activități din Brașov.”, este invitaţia pe care o face site-ul de turism celor care încă nu ştiu unde să petreacă sărbătorile de iarnă.

Publicitate

În acest an bradul din Piaţa Sfatului a fost adus de pe o pășune din Poiana Braşov, din zona Stâna Turistică, proprietate a municipiului, și are o înălțime de aproximativ 26 de metri. în el au fost aprinse peste 200.000 de luminiţe.

Potrivit site-ului bradul din Braşov este în frumusețe peste cele din Stockholm – Suedia, Paris – Franţa, Wroclaw – Polonia, München – Germania sau Monte Carlo – Monaco.

Pe primele cinci locuri în clasamentul celor mai frumoși brazi din 2023 se află Craiova, Londra, Viena, Varşovia şi Zagreb.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes