Connect with us
Publicitate

Cultural

Bosquito, The Mono Jacks și om la lună concertează la Street FOOD Festival (P)

Publicat

pe

În perioada 13-16 iulie, inima Brașovului va fi inundată cu arome și sunete din întreaga lume, în cadrul celei mai recente ediții a Festivalului Street FOOD. Evenimentul, purtând tema „Better Together”, celebrează unitatea, oferind posibilitatea pentru toată lumea de a se bucura de experiențe culinare internaționale, muzică live și seturi de DJ. Festivalul include, de asemenea, o zonă dedicată copiilor.

Publicitate

În fiecare an, muzica excelentă este la fel de mult o parte a festivalului Street FOOD Festival ca mâncarea delicioasă. Anul acesta, organizatorii au invitat noi nume pentru a încânta publicul. Pe 14 iulie, de la ora 20:00, Watzzy va fi primul care va concerta, urmat de spectacolul unic al formației om la lună, începând cu ora 21:30. Sâmbătă, de la ora 19:30, Alexu & The Voices Inside vor urca pe scenă, urmați de Bosquito, iar ziua de duminică se va încheia memorabil cu show-ul lui Vlad Flueraru și al formației The Mono Jacks.

„Vara culturală aduce la Brașov zeci de evenimente, pentru toate gusturile și pentru toate vârstele. Street Food Fest este unul dintre cele 45 de proiecte culturale susținute financiar de primărie. Brașovenii și turiștii sunt așteptați, în week-end-ul 14-16 iulie, la Street FOOD Fest”, a declarat viceprimarul Flavia Boghiu.

Festivalul, cofinanțat de Primăria Brașov prin Ghidul de finanțare al proiectelor culturale, cu suma de 70.000 de lei, va avea loc în pitoreasca locație sub Tâmpa și promite o experiență memorabilă. Vizitatorii vor putea savura delicii culinare din întreaga lume și se vor bucura de muzică live.

Publicitate

„Bucuria noastră este să oferim odată în plus o ediție a Street FOOD Festival și să anunțăm tema Better Together. Scopul nostru este de a crea o atmosferă vibrantă și incluzivă, unde oamenii se pot reuni, se pot conecta și se pot bucura de mâncare delicioasă, alături de cei dragi”, a declarat Bianca Apostu, manager de proiect al festivalului.

Toți sunt bineveniți, inclusiv cei mai mici dintre noi, și nu doar ei – festivalul este pet-friendly, așa că vizitatorii își pot aduce prietenii blănoși cu ei.

Pentru mai multe informații despre Street FOOD Festival, vizitați: Site: www.streetfoodfestival.ro Facebook: facebook.com/StreetFoodFestivalRomania/ Instagram: www.instagram.com/streetfoodfestivalromania/

Programul trupelor live

Vineri – 14 iulie 2023

Publicitate
  • 20:00 – Watzzy
  • 21:30 – om la lună

Sâmbătă – 15 iulie 2023

  • 19:30 – Alexu & The Voices Inside
  • 21:00 – Bosquito

Duminică – 16 iulie 2023

  • 19:30 – Vlad Flueraru
  • 21:00 – The Mono Jacks

Copiii sunt, de asemenea, bineveniți, și va exista o zonă destinată lor, cu diverse activități care să-i distreze, dar și să le stimuleze curiozitatea. Iar pentru stăpânii de animale de companie, festivalul este pet-friendly, ceea ce înseamnă că vizitatorii își pot aduce prietenii blănoși cu ei.

Program eveniment

  • Joi: 12:00 -23:00
  • Vineri: 12:00 -23:00
  • Sâmbătă: 12:00 -23:00
  • Duminică: 12:00 -23:00
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes