Connect with us
Publicitate

Cultural

Bosquito, The Mono Jacks și om la lună concertează la Street FOOD Festival, de la Braşov

Publicat

pe

Publicitate

Street FOOD Festival ajunge la Brașov în perioada 13-16 iulie cu o nouă temă: „Better Together“. Festivalul celebrează puterea de uniune și oferă o călătorie culinară internațională, muzică live și DJ seturi, o zonă dedicată copiilor.

Pe lângă mâncare, muzica live bună a făcut mereu parte din meniul Street FOOD Festival, iar anul acesta organizatorii au invitat nume noi care să încânte. Vineri, pe 14 iulie, de la ora 20:00, Watzzy va fi primul care va concerta, iar de la ora 21:30 om la lună ne vor încânta cu show-ul lor unic. Sâmbătă începând cu ora 19:30 va cânta Alexu & The Voices Inside, urmați de Bosquito, iar ziua de duminică se va încheia memorabil cu show-ul lui Vlad Flueraru și al trupei The Mono Jacks.

 „Vara culturală aduce la Brașov zeci de evenimente, pentru toate gusturile și pentru toate vârstele. Live Music@Street FOOD Festival Brașov 2023 este unul dintre cele 45 de proiecte culturale susținute financiar de primărie prin Ghidul de finanțare al proiectelor culturale. Brașovenii și turiștii care vor să se bucure de muzică bună, de aer curat, dar și de mâncare delicioasă sunt așteptați la finalul săptămânii viitoare pe Aleea de Sub Tâmpa, la acest eveniment”, a declarat viceprimarul Flavia Boghiu.

Acest eveniment este cofinanțat de Primăria Brașov, prin Ghidul de finanțare a proiectelor culturale, cu suma de 70.000 de lei.

Publicitate

Festivalul aduce bucurie și savoare în inima Brașovului, pentru că se va desfășura în pitorească locație sub Tâmpa și promite o experiență memorabilă, unde vizitatorii vor putea savura delicii culinare din întreaga lume și se vor bucura de muzică live. Tema Better Together evidențiază importanța incluziunii și încurajează vizitatorii să se conecteze cu ceilalți în timp ce se bucură de mâncare delicioasă. Participanții la festival se pot aștepta la o gamă largă de bucătării internaționale, inclusiv mexicană, thailandeză, indiană și multe altele.

„Suntem încântați să oferim încă o ediție Street FOOD Festival și să anunțăm tema Better Together. Scopul nostru este de a crea o atmosferă vibrantă și incluzivă în care oamenii se pot reuni, se pot conecta unii cu alții și se pot bucura de o mâncare delicioasă, alături de cei dragi”, a declarat Bianca Apostu, Project Managerul festivalului.

Programul Live Music@Street FOOD Festival Brașov 2023

Vineri – 14 iulie 2023

  • 20:00 – Watzzy
  • 21:30 – om la lună

Sâmbătă – 15 iulie 2023

  • 19:30 – Alexu & The Voices Inside
  • 21:00 – Bosquito

Duminică – 16 iulie 2023

  • 19:30 – Vlad Flueraru
  • 21:00 – The Mono Jacks

Copiii sunt, de asemenea, bineveniți, și va exista o zonă destinată lor, cu diverse activități care să-i distreze, dar și să le stimuleze curiozitatea. Iar pentru stăpânii de animale de companie, festivalul este pet-friendly, ceea ce înseamnă că vizitatorii își pot aduce prietenii blănoși cu ei.

Ne vedem la Street FOOD Festival Brașov între 13-16 iulie, Sub Tâmpa!

Program eveniment

  • Joi: 12:00 -23:00
  • Vineri: 12:00 -23:00
  • Sâmbătă: 12:00 -23:00
  • Duminică: 12:00 -23:00
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes