Connect with us
Publicitate

Eveniment

Borsetă cu câteva mii de euro, pierdută pe Transfăgărășan de o turistă din Israel

Publicat

pe

Publicitate

Excursia prin România ar fi putut să o lase fără bani pe o turistă din Israel. Femeia a venit în țara noastră în urmă cu câteva zile, iar în acest weekend a decis să meargă într-o plimbare cu motocicleta pe Transfăgărășan. Când s-a apropiat de refugiul Salvamont Argeș, turistei i-a căzut borseta, fără să își dea seama, așa că femeia și-a continuat drumul.

Ghinionul s-a transformat rapid în noroc pentru că borseta a fost văzută de salvamontiștii argeșeni, iar când au deschis-o au văzut că acolo erau ținută o sumă de bani destul de mare, dar și un telefon mobil. Salvatorii montani au început imediat misiunea de căutare a proprietarei borsetei.

„Colegii noștri au observat că unui motociclist i-a căzut ceva din mers, iar acel ceva era o borsetă cu euro, dolari și shekeli în valoare de câteva mii de euro și cu toate actele personale ale unei motocicliste de fapt, dar deh, cu casca pe cap, toți sunt la fel! Persoana a fost contactată după apelarea mai multor numere de telefon din agenda telefonului și prin alertarea tuturor motocicliștilor care au trecut spre Bâlea, dinspre Argeș. Din fericire, doamna care este cetățean israelian, a aflat că a pierdut borseta când se afla deja la Bâlea Cascadă, așa că s-a întors ca să se întâlnească cu colegii noștri. Totul e bine când se termină cu bine, dar și când este un dram de noroc. Borseta putea să nu cadă fix în fața bazei Salvamont Argeș”, au scris pe pagina de Facebook reprezentanții Salvamont Argeș.

sursa foto: facebook.com / Salvamont Argeș

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes