Connect with us
Publicitate

Politics

Biroul Permanent Național al PSD la Sâmbăta de Sus. Marcel Ciolacu: „Vor fi alegeri preliminare în interiorul partidului pentru candidatul la preşedinţie”

Publicitate

Publicat

pe

Marcel Ciolacu vrea alegeri preliminare în PSD pentru stabilirea candidatului la alegerile prezidențiale, iar asta se poate face numai prin modificarea statutului, pentru care președintele partidului se declară pregătit.

Însă, un asemenea demers nu ar avea legătură cu o posibilă candidatură a Gabrielei Firea, sau altcineva. „Nu am avut discuţie cu absolut niciun coleg, nici măcar eu cu mine” a spus, mai în glumă, mai în serios, Ciolacu.

Publicitate

„O să facem o modificare la statut în acest sens. Vor fi alegeri preliminare în interiorul partidului pentru candidatul la preşedinţie. Cu alte cuvinte, am făcut o ruptură clară între preşedintele partidului şi candidat, astfel încât toţi primarii, şi cei de la Braşov, toţi candidaţii şi cei care aspiră să vină în faţa lor şi să fie votaţi”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat vineri într-o conferinţă de presă despre dorinţa ca PSD să îşi aleagă prezidenţiabilul printr-un sistem similar cu cel american, relatează news.ro.

Marcel Ciolacu a fost întrebat de jurnaliști dacă Gabriela Firea aspiră să fie prezidenţiabilul PSD. „Nu am avut discuţie cu absolut niciun coleg, nici măcar eu cu mine” a răspuns el.

„Deci nu am avut nicio discuţie, haideţi să lăsăm lucrurile” a închis subiectul Ciolacu, când a fost întrebat de posibila candidatură a lui Robert Negoiță.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes