Connect with us
Publicitate

Eveniment

Bilanţul deceselor după tragedia de la Crevedia a ajuns la 5. Un nepalez cu arsuri de peste 90% din suprafața corporală a murit în spital

Publicat

pe

Bilanţul exploziei din Crevedia e în continuă creştere. În această dimineaţă, 5 septembrie, încă o persoană rănită în urma deflagraţiei a decedat.

Publicitate

Este vorba despre un cetăţean nepalez care avea arsuri de peste 90% din suprafaţa corporală. El era internat la Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar Arseni” din Bucureşti. „În cursul acestei dimineți, a decedat la Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar Arseni” București încă unul din pacienții aflați în stare foarte gravă de la începutul internării și care avea un prognostic rezervat. Acesta era de origine nepaleză și avea arsuri de peste 90% din suprafața corporală”, se arată în comunicatul Ministerului Sănătăţii.

Astfel, bilanţul exploziei de la Crevedia ajunge la 5 morţi. Ieri, 4 septembrie, a decedat a patra victimă, şoferul uneia dintre cisternele care a explodat. Peste 50 de persoane, majoritatea pompieri, au fost rănite.

Primele două persoane decedate au fost doi soţi. Bărbatul a murit chiar în seara tragediei după ce a făcut infarct când a văzut cât de grav este rănită soţia sa. Femeia a decedat a doua zi la Spitalul Floreasca, din pricina rănilor. O treia persoană a murit săptămâna trecută.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes