Connect with us
Publicitate

Social

Bikeathon Ţara Făgăraşului se adaptează vremurilor și se mută în online

Publicat

pe

Eveniment ajuns la a șaptea ediție, care era programat pe 6 iunie, Bikeathon Țara Făgărașului va fi mutat în online și va avea o cauză unică. Sub motto-ul #susținemdeacasă, Online Bikeathon își propune să adune diverse forme de mișcare, de la pedalat indoor la yoga. O altă diferență față de precedentele ediții o reprezintă faptul că va exista un proiect unic, „Împreună pentru sănătate”, care înseamnă dotarea și echiparea corespunzătoare a medicilor de la Spitalul Municipal Dr. Aurel Tulbure, cât şi a voluntarilor SMURD şi a celor de la ambulanţă, a medicilor de familie din Făgăraş şi zone adiacente, dar şi a voluntarilor civili care îşi investesc timpul spre întrajutorarea bătrânilor şi bolnavilor din zonă, făcându-le cumpărături de hrană şi medicamente.

Publicitate

„Având în vedere că starea mondială actuală nu ne permite să facem lucruri care păreau firești până nu demult, dar şi că, pe de altă parte, o mobilizare cum a reușit Bikeathon de-a lungul anilor nu se poate pierde, ne adaptăm situației. Propunem bicicliştilor care erau gata de pedalat pe 6 iunie o nouă formă de competiție, una care presupune unirea tuturor eforturilor și direcționarea lor spre același scop”, au declarat reprezentanții Fundaţiei Comunitară Ţara Făgăraşului, care au adunat deja 452.000 lei până în data de 5 mai.

Înscrierile online (pe bikeathon.fundatiactf.ro/inscriere-participanti/) se fac ca susţinător pentru un unic proiect, „Împreună pentru sănătate”, contra unei contribuţii minime de 30 de lei de persoană.

Bikeathon este un eveniment sportiv (ciclism) de strângere de fonduri pentru cauze din comunitatea  locală, organizat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului, care și-a desfășurat până în prezent șase ediții.

Publicitate

FOTO Facebook: Bikeathon Țara Făgărașului

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes