Connect with us
Publicitate

Eveniment

Biciclete și karturi cu pedale, furate din uscătorul unui imobil din Brașov. Hoții au fost identificați și reținuți de polițiști

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 Poliție efectuează cercetări pentru comiterea unor infracțiunii de “furt”, cu persoanele bănuite în stare reținere, după ce ar fi sustras biciclete din uscătorul unui imobil.

Publicitate

La data de 15 septembrie a.c., polițiștii brașoveni au primit o sesizare de la proprietarul unui imobil, situat în municipiul Brașov, în care se reclama faptul că, peste noapte, în camera uscătorului s-a pătruns forțat, iar din acest spațiu au fost sustrase două biciclete și două karturi cu pedale.

După sesizarea primită, polițiștii au efectuat investigații și au stabilit că, la aceeași dată, în jurul orei 02.00 dimineața, persoane necunoscute ar fi pătruns în imobil prin escaladarea geamului, de unde au sustras bunurile semnalate.

Verificările au dus la identificarea celor bănuiți, stabilindu-se că aceștia sunt doi tineri, din localitățile Racoș și Măieruș-, județul Brașov. De asemenea, în urma activităților desfășurate, polițiștii au recuperat bunurile sustrase, urmând a fi returnate persoanelor vătămate.

Publicitate

În cauză, față de materialul probator existent, a fost dispusă reținerea celor doi tineri bănuiți de comiterea furtului pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea acestora în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate de polițiștii brașoveni, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea întregului dosar.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes