Connect with us
Publicitate

Social

Biblioteca Județeană ”George Barițiu” din Braşov face cursuri de Limba Română pentru refugiaţii ucraineni

Publicat

pe

Biblioteca Județeană ”George Barițiu” organizează cursuri gratuite de Limba Română, nivel începător pentru refugiații ucraineni şi nu numai.

Cinci voluntari, profesori cu experienţă de predare limba română/limbi străine vor susține aceste cursuri, care vor fi organizate până în luna iunie 2023 inclusiv, atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Orele de limba română vor avea loc la Centrul  Info Documentar Valeriu Braniște (Filiala 4 – Str. Berzei Nr. 2) al bibliotecii. În funcție de solicitări, cursurile pot fi organizate și în alte locaţii, cum ar fi  Centrul pentru refugiați  – CATTIA, etc. Durata unui modul pentru nivel debutant este de  12 şedinţe. Doritorii se pot înscrie la adresa de email: [email protected] sau la sediul filialei de pe Str. Berzei nr. 2, în intervalul orar 9 – 17, de luni pînă vineri.

Cursurile de limba română fac parte din proiectul  “Bibliotecile – hub-uri de suport pentru refugiați și comunitate”, finanțat de International Rescue Committee (IRC) și  implementat de Fundația Noi Orizonturi, împreună cu Asociația Comunitățile Viitorului.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes