Connect with us
Publicitate

Social

Beton proaspăt turnat, călcat în picioare de localnicii din Făgăraș. Autoritățile locale vor să îi amendeze pe cei care își bat joc de lucrările de modernizare din oraș

Publicat

pe

Gest de neînțeles făcut de localnicii din Făgăraș. În loc să ocolească zonele unde a fost turnat beton proaspăt, mai mulți oameni au călcat direct pe porțiunile unde betonul nu s-a întărit și au lăsat în urma lor zeci de urme de pași. Deși angajații firmei care se ocupă de modernizarea trotuarelor au înconjurat zonele unde au fost făcute lucrări, mulți făgărășeni au ignorat indicatoarele și și-au văzut de drum, fără să le pese că își bat joc de munca unor oameni.

Publicitate

Pe pagina de Facebook a Primăriei Făgăraș au fost postate fotografii în care se văd urmele de pași pe betonul proaspăt turnat. Autoritățile locale au anunțat că cei care vor fi descoperiți că încalcă aceste reguli de bun simț ar putea fi amendați.

„Se spune că bunul-simț este nivelul minim de judecată de care avem nevoie pentru a putea trăi într-un mod decent, rezonabil și sănătos. Din păcate, unora dintre semenii noștri le lipsește chiar și cel mai elementar bun simț. Ceea ce vedeți în imagini, este „opera” unor astfel de personaje, care au vrut să probeze cu propria încălțăminte betonul proaspăt turnat în cadrul lucrărilor de modernizare din oraș. Am putea crede că au călcat în mod accidental, însă imaginile vorbesc de la sine. Vă informăm că astfel de acțiuni intenționate reprezintă infracțiuni, iar cei care sunt surprinși sau descoperiți ulterior riscă să fie amendați pentru distrugere”, au declarat reprezentanții Primăriei Făgăraș.

Postarea publicată pe Facebook a stârnit un val de reacții, iar comentariile oamenilor nu au întârziat să apară. Iată câteva dintre ele:

Publicitate

M.S. – „Nesimțiții nu au respect și bun simț. Dacp văd că este prospat de ce calcă să facă numai rău?”

S.S. – „Cam atât putem. Mai avem muuuult până ne schimbăm și noi, oamenii acestui oraș. De plâns, ne plângem de orice dar nu respectăm NIMIC!”

V.D. – „Nu au pic de respect față de munca altora. Ar trebui puși să repare pe banii lor și munca lor”.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes