Connect with us
Publicitate

Social

BestJobs: Braşovul, cel mai bun oraş al săptămânii pentru angajări. Angajatorul, o companie de asigurări

Publicat

pe

Cel mai bun oraş al săptămânii pentru angajări a fost Braşovul, iar angajatorul cu cele mai multe aplicări a fost o companie internaţională cu servicii în domeniul asigurărilor şi administrării de active.

Publicitate

Cele mai dorite domenii pentru job-uri remote au fost financiar, vânzări şi marketing, în vreme ce job-ul cu cele mai multe aplicări a fost unul de team leader call center pentru o companie de livrări la domiciliu.

Cea mai mare ofertă şi cea mai mare cerere de job-uri au fost în Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca şi Braşov, în domenii precum vânzări, financiar şi management.

La polul opus, cea mai slabă ofertă şi cea mai slabă cerere au fost în Suceava, Târgovişte, Piteşti, Bacău, Botoşani şi Satu Mare, în domenii precum sectorul public, educaţie şi horeca.

Publicitate

Cel mai bine plătit job al săptămânii vine din domeniul IT şi este oferit de o companie din Cluj-Napoca ce dezvoltă proiecte software pentru clienţi internaţionali, potrivit datelor platformei de recrutare bestjobs transmise pentru emisiunea ”Ora de profit.ro”, de la Prima TV. Compania recrutează un Quality Assurance automation engineer pentru un salariu de 3.500 de euro pe lună.

Cel mai interesant job al săptămânii, potrivit sursei citate, este specialist de mediu pentru un lanţ de retail discounter, printre ale cărui responsabilităţi se va număra evaluarea impactului de mediu produs de companie, dar şi crearea şi implementarea de programe de mediu.

Cele mai mari salarii ale săptămânii, se mai arată în datele bestjobs, în jur de 2.000 de euro, se regăsesc în Bucureşti, la o casă de avocatură şi la o companie producătoare de motoare electrice, şi în Cluj-Napoca la o firmă de contabilitate.

Domeniile cu cele mai multe angajări săptămâna aceasta au fost financiar/contabilitate, vânzări, marketing şi IT.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes