Connect with us
Publicitate

Economic

Benzina şi motorina, mai scumpe de astăzi, 1 ianuarie. Vezi prețurile la benzinăriile din Brașov

Publicat

pe

Publicitate

Combustibilii și ţigările se scumpesc de astăzi, 1 ianuarie 2021 după ce Ministerul Finanțelor a publicat noul nivel al accizelor, actualizat cu rata inflaţiei.

Pe măsură ce combustibilii se scumpesc, trebuie să ne aşteptăm la scumpiri şi în cazul alimentelor.

Aceste majorări vor determina o creştere de 6 bani, în medie, pentru preţul benzinei şi motorinei din benzinării, având în vedere că taxele (acciza şi TVA) reprezintă aproximativ jumătate din preţul final al acestor produse, arată calculele companiilor petroliere.

În timpul restricțiilor de circulație din 2020, preţul carburanților a scăzut din cauza epidemiei de coronavirus, care a dus la diminuarea prețului petrolului.

De exemplu, la începutul lunii iunie 2020, la benzinăriile din zona municipiului Brașov, prețurile la motorină (standard) se situau între 4,37 lei și 4,44 lei iar la benzină între 4,19 lei și 4,29 lei.

Publicitate

Astăzi, 1 ianuarie 2021, potrivit datelor Consiliului Concurenței, la benzinăriile din zona municipiului Brașov, prețurile la motorină (standard) se situează între 4,79 lei și 5,05 lei, iar prețurile la benzină (standard) între 4,69 lei și 4,95 lei.

Prețuri benzină

Prețuri motorină

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes