Connect with us
Publicitate

Eveniment

Bătaie într-un bar din Brașov! Doi bărbați reținuți pentru agresarea unei persoane

Publicat

pe

O bătaie a avut loc într-un bar din Brașov. O persoană a fost victima unei agresiuni fizice violente. Polițiștii braşoveni au deschis o anchetă și au reținut doi suspecți în legătură cu acest caz. Cei doi indivizi, în vârstă de 27 și, respectiv, 28 de ani, din județul Prahova, au fost identificați ca fiind agresorii și au fost conduși la secția de poliție pentru a fi supuși unor cercetări suplimentare.

Potrivit informațiilor furnizate de poliție, incidentul a avut loc în noaptea de 21 mai, în jurul orei 04:15, în timpul unui eveniment muzical organizat într-un local public din zonă. O persoană a fost atacată fizic de cei doi bărbați, iar momentul agresiunii a fost surprins de camerele de supraveghere ale localului, ceea ce a permis polițiștilor să pornească imediat în urmărirea agresorilor.

Victima a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale, iar diagnosticul a relevat că aceasta necesită între 30 și 35 de zile de tratament pentru a se recupera complet de leziunile suferite.

Polițiștii au reținut suspecții în baza unei ordonanțe emise pe data de 21 mai, urmând ca aceștia să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov pentru a se lua măsurile legale. Cei doi indivizi vor rămâne în custodia autorităților pentru o perioadă de 24 de ore.

Publicitate

Dosarul penal deschis în acest caz este în curs de investigație, sub supravegherea Parchetului, care va propune o soluție legală în momentul finalizării cercetărilor. Incidentul a provocat o mare îngrijorare în comunitatea locală, iar poliția se angajează să facă tot posibilul pentru a aduce agresorii în fața justiției și pentru a asigura siguranța cetățenilor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes