Connect with us
Publicitate

Eveniment

Bătaie în trafic, în Braşov! Un client beat „s-a luat” de şoferiţa „uber-istă” care îl ducea acasă. Alţi doi bărbaţi au intervenit

Publicat

pe

Publicitate

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 Poliție efectuează cercetări într-un dosar penal, pe care l-au deschis după ce, la data de 15 aprilie, în jurul orei 22.00, au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o stradă din municipiul Brașov, ar exista o stare conflictuală între persoane aflate în trafic.

Echipajul de poliție sosit la fața locului i-a identificat pe cei implicați și, astfel, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 32 de ani, client al unei curse de transport alternativ, pe fondul consumului de alcool a creat o stare de conflict față de conducătoarea auto.

În conflictul creat între cele două persoane au fost implicați ulterior alți doi conducători auto, iar între cei trei bărbați au existat mai multe discuții în contradictoriu, urmate de loviri între aceștia.

În urma audierilor, persoanele vătămate au precizat că nu doresc să formuleze plângere prealabilă față de aspectele petrecute în incident, însă, cu toate acestea, polițiștii s-au sesizat din oficiu, iar la acest moment se efectuează cercetări, în rem, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Brașov, pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și lovirea sau alte violențe, urmând ca la finalizarea anchetei să fie propuse măsurile legale

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes