Connect with us
Publicitate

Eveniment

Bătaie în stradă, în faţa complexului Brintex

Publicat

pe

În această dimineaţă, în jurul orei 10,00, dispeceratul IPJ Brașov, a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că la complexul Brintex, are loc o agresiune fizică.

Publicitate

Echipe mixte formate din polițiști și jandarmi, s-au deplasat la fața locului pentru restabilirea ordinii și liniștii publice.

Din primele cercetări efectuate în cauză a rezultat faptul că mai multe persoane s-ar fi agresat fizic. Un bărbat în vârstă de 60 ani a primit asistență medicală la fata locului, nefiind necesară transportarea acestuia la spital.

Din primele cercetări efectuate în cauză, s-a stabilit faptul că în evenimentul din această dimineață, au fost implicate 5 persoane, între care există relații de rudenie, care s-ar fi agresat fizic pe fondul unor neînțelegeri familiale.

Publicitate

IPJ Braşov transmite că că în altercaţie nu au fost folosite obiecte contondente sau tăietor-înțepătoare, iar integritatea, sănătatea celor din jur nu a fost pusă în niciun moment în pericol.

Toate persoanele implicate se află în acest moment în custodia polițiștilor, cercetările continuând în vederea stabilirii întregii stări de fapt și dispunerii măsurilor legale.

Sursa foto: Info 1 TV

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes