Connect with us
Publicitate

Eveniment

Bătaie în mijlocul străzii, în Zărneşti! Cinci persoane au fost reţinute

Publicat

pe

Publicitate

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zărnești efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “loviri sau alte violențe”, unde cinci persoane au fost reținute.

În data de 9 martie 2024, în jurul orei 23:30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Deal, din orașul Zărnești, într-un grup de persoane, ar fi avut loc o altercație.

Față de sesizarea primită, polițiștii au făcut verificări pentru a se stabili starea de fapt, rezultând că, pe fondul unor stări conflictuale mai vechi, dar și a consumului de alcool, cinci persoane ar fi agresat fizic alte două, provocându-le acestora leziuni.

De asemenea, materialul probator existent în cauza cercetată a determinat polițiștii să emită o ordonanță prin care, față de cele cinci persoane bănuite de săvârșirea actelor de violență, să fie continuate cercetările și, de asemenea, să fie dispusă măsura reținerii acestora pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea lor în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Publicitate

Cercetările în acest caz sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes