Connect with us
Publicitate

Eveniment

Bătaie cu furci şi topoare la o cârciumă din Caţa, judeţul Braşov

Publicat

pe

Sursa foto: captură video PROTV
Publicitate

Este anchetă în satul Cața din județul Brașov, după un scandal uriaș în care mai mulți indivizi s-au luat la bătaie cu furci și topoare,

Conflictul ar fi pornit după ce câțiva tineri au vrut să intre într-un local, dar nu au fost primiți pentru că, acolo, era o petrecere privată.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe și tulburarea liniștii publice, dar va fi dificil să stabilească cine sunt victimele și care sunt agresorii, pentru că toată lumea a lovit pe toată lumea, relatează stirileprotv.ro.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din sat se văd câțiva tineri care merg la ușa barului, puțin după ora unu noaptea. Nemultumiți că nu au fost primiți înăuntru, s-au înarmat cu bâte, topoare și furci, aduse cu o mașină, la fața locului. Apoi, au năvălit peste petrecăreții care voiau să plece acasă.

Publicitate

Până au ajuns polițiștii, bătăușii se împrăștiaseră deja. Doar două persoane mai erau la fața locului, dar au refuzat să ofere amănunte despre cele petrecute. Anchetatorii au deschis, totuși, un dosar penal și speră să lămurească cine se face vinovat de scandalul care a tulburat tot satul.

Un reportaj video despre acest subiect puteţi vede pe stirileprotv.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes