Connect with us
Publicitate

Social

Bașovenii sunt invitați în weekend să descopere minunile Racoșului, la „Ziua Pietrei”

Publicat

pe

Publicitate

”Ziua pietrei” un eveniment pentru iubitorii de artă și de natură.

În zilele de Sâmbătă-Duminică, 21-22 august 2021, Asociaţia Carpaterra împreună cu partenerii organizează ”Ziua Pietrei”, eveniment aflat la a patra ediţie şi care are ca scop promovarea comunității Racoș și a Complexului Geologic Racoș.

”Festivalul Ziua Pietrei a devenit o tradiție în zona Racoșului. Abordarea inedită care combină vulcanismul zonei cu activitățile culturale și modul de viață al racoșenilor l-au transformat într- un festival frumos și special care atrage mereu și consolidează pozitia turistică a Racoșului” a declarat Cătălin Cantor, managerul evenimentului.

Festivalul „Ziua Pietrei” a crescut de la o ediție la alta mereu aducând noi experiențe culturale în premieră. Vor fi 2 zile de weekend pline cu evenimente remarcabile dintre care amintim excursia în premieră pe Tipia Racoșului, Concertul de la Coloanele de Bazalt, Expoziția Istoria Pâmântului realizată împreună cu Geoparcul UNESCO Țara Hațegului sau spectacolul de teatru din Castelul Sukosd Bethlen.

Publicitate

Evenimentul este realizat de către Asociația Carpaterra prin proiectul Vulcanul Racoșului – resursă de dezvoltare culturală.

Program complet:

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes