Connect with us
Publicitate

Eveniment

Bărbatul din Zărneşti, care şi-a sechestrat fetiţa de doar 5 luni şi a rupt mâna unui poliţist care a venit la intervenţie, a fost arestat pentru 30 de zile

Publicat

pe

Bărbatul din Zărnești, care şi-a sechestrat fetița de doar 5 luni şi a reușit să rupă mâna unui polițist care a intervenit la salvarea ei, a fost arestat pentru 30 de zile. Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov a preluat cauza.

Publicitate

Vă reamintim că ieri noapte o femeie, dar și fetița ei în vârstă de doar 5 luni, din Zărnești, au trecut prin clipe de groază. După un scandal izbucnit în casă, mama copilei ar fi fost dată afară din casă chiar de partenerul ei de viață, iar cea mică ar fi fost sechestrată de individ. De teamă ca micuța să nu pățească ceva, femeia a sunat imediat la 112.

Totul s-a întâmplat într-o zonă izolată și greu accesibilă din Zărnești. Bărbatul în vârstă de 27 de ani a provocat un scandal și a scos-o afară din casă pe partenera lui de viață. Iritată de faptul că nu poate intra în locuință și speriată de faptul că fetița în vârstă de cinci luni era cu bărbatul, femeia a alertat poliția.

La locuință a mers un echipaj de ordine publică al poliției orașului Zărnești, a mai fost trimis un echipaj, iar apoi au ajuns și mascații, inclusiv cu un negociator.

Publicitate

Inițial, bărbatul a ținut fetița în brațe și a refuzat orice dialog cu polițiștii. La locuință a mers și un echipaj al Serviciul de Ambulanță Brașov. Medicul de pe echipaj l-a convins pe bărbatul de 27 de ani să lase copila. Polițiștii ar fi folosit spray lacrimogen pentru intervenția asupra bărbatului.

În momentul în care s-a încercat imobilizare, omul a pus mâna pe o bucată de lemn și l-a lovit pe un polițist care încerca să-l imobilizeze și i-a rupt antebrațul.

Copilul este în afara oricărui pericol. Fetița, în vârstă de cinci luni, a fost consultată, a fost adusă împreună cu mama ei la spital, dar nu a rămas internată, semn că medicii au considerat că nu este nevoie de tratament în spital.

Polițiștii au deschis o anchetă este în acest caz, iar dosarul a fost preluat de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov. Oamenii legii nu au precizat până acum dacă față de agresor a fost luată vreo măsură preventivă.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes