Connect with us
Publicitate

Eveniment

Bărbatul din Șimon, care și-a ucis vărul și pe soția lui, a avut discernământ. Anchetatorii au eliminat și ipoteza că tatăl suspectului ar fi fost complice la oribila crimă

Publicat

pe

Publicitate

La mai bine de două luni de când doi soți din Șimon au fost uciși cu sânge rece chiar de o rudă, anchetatorii vin cu noi detalii, din acest dosar care a șocat o țară întreagă. Daniel Pepine, principalul suspect în acest caz, a fost supus unei expertize psihiatrice, iar concluzia specialiștilor este că bărbatul a avut discernământ în momentul în care a comis oribila crimă, anunță stirileprotv.ro.

Anchetatorii au luat și probe ADN, la acea vreme, din locuința victimelor pentru a stabili dacă criminalul a avut sau nu un complice. La acea vreme, apropiații celor doi tineri uciși spuneau că tatăl suspectului ar fi fost complice, dar rezultatele probelor ADN au arătat că doar Daniel Pepine se afla în casa lui Alexandra și Nicu în noaptea tragediei. La audieri, bărbatul de 43 de ani a recunoscut că și-a ucis rudele din cauza unor neînțelegeri pentru o bucată de pământ, de 40 de centimetri, pentru care se judecau de ceva timp.

Dincolo de acest conflict lumesc, care ar fi dus în cele din urmă la moartea dramatică a celor doi tineri, se află o adevărată discordie intensificată de simptomele specifice bolii de care suferea bărbatul acuzat acum de omor. Daniel se afla în tratament pentru o afecțiune medicală serioasă.

A fost internat într-un spital de specialitate și chiar a încercat să-și găsească alinare la mănăstirea Buciumeni. Își pierduse mama, o femeie religioasă, în urmă cu șapte ani, iar de atunci n-ar mai fi avut liniște. Și el era credincios, doar că boala de care suferea i-a afectat judecata și l-a aruncat într-un delir religios cu final tragic

Publicitate

Un alt detaliu bizar este biletul găsit de oamenii legii, în casa suspectului. Pe hârtie, individul a lăsat un mesaj mamei sale care este moartă, dar a scris și că cei doi soți pe care i-a omorât, i-ar fi făcut vrăji.

În ciudatul bilet erau scrise propoziții fără niciun sens, astfel că acesta le-a atras atenția anchetatorilor. Principalul suspect ar fi transmis un mesaj mamei sale decedate în care spunea că ea a ajuns în Rai, în schimb el va merge în iad. Și asta nu e tot.

„Face referiri la divinitate, în mai multe rânduri. Invocă că i s-ar fi făcut vrăjitorii și că persoanele pe care le-a ucis i-ar fi făcut vrăji. Conținutul pe care îl cuprinde, el folosește timpul trecut, ceea ce pe mine personal mă duce cu gândul că a fost scris post factum”, a declarat, la acea vreme, Adrian Radu, Prim procuror al parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Nicu avea 38 de ani și lucra la SMURD, punctul de lucru de la Moieciu. Soția sa, Alexandra, avea 32 de ani și era asistentă la Spitalul de Copii din Brașov. Cei doi erau proaspăt căsătoriți și erau vecini cu cel care le-a luat viața. Daniel Pepine, a intrat peste ei în casă și i-a ucis cu un cuțit și cu un topor. Cei doi soți au fost găsiți fără suflare, într-o baltă de sânge, chiar de rudele lor.

Acum că procurorii au strâns suficiente probe, principalul suspect urmează să fie trimis în judecată, în perioada următoare.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes