Connect with us
Publicitate

Eveniment

Bărbatul din Săcele care a dat foc apartamentului soției sale a fost arestat preventiv

Publicat

pe

Familia bărbatului care a dat foc apartamentului din Săcele poate răsufla ușurată, cel puțin pentru o perioadă. După ce a fost reținut pentru 24 de ore, magistrații Judecătoriei Brașov au decis seara trecută să îl trimită în spatele gratiilor pe suspectul de 43 de ani pentru următoarele 30 de zile.

Publicitate

Aceasta este soluția pe scurt:

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov şi, în consecinţă: În baza art. 226 alin. 1 raportat la art. 223 alin. 2 şi art. 202 alin. 1, 4 lit. e Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 10.11.2021 şi până la data de 09.12.2021 inclusiv, a inculpatului MĂDĂRAȘ-FÂNTÂNARU COSTEL-FLORIN Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul avocatului din oficiu desemnat pentru inculpat se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei în contul Baroului Braşov. Cu drept de contestaţie în 48 ore de la pronunţare. Pronunţată în cameră de consiliu, astăzi, 10.11.2021, ora 19:00”.

Decizia nu este definitivă, iar avocatul care îl apără pe suspect a depus contestație. Individul este acuzat de de amenințare, violare de domiciliu și distrugere prin incendiere.

Publicitate

Vă reamintim că marți seară un bărbat de 43 de ani din Săcele a dat foc apartamentului în care locuiesc soția și cele două fete gemene. Individul era orbit de gelozie din cauza faptului că femeia cu care a trăit 16 ani din viață a decis să divorțeze de el.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes