Connect with us
Publicitate

Eveniment

Bărbatul care și-a înjunghiat fosta soție în fața unei grădinițe din Brașov a ajuns în spatele gratiilor. El a fost arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile

Publicat

pe

Publicitate

Octavian Scorțea, bărbatul de 33 de ani din Brașov care și-a atacat cu cuțitul fosta soție, chiar în curtea unei grădinițe, a fost arestat preventiv. Magistrații Tribunalului Brașov au decis astăzi să îl trimită în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile.

Iată soluția pe scurt:

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov şi dispune arestarea preventivă a inculpatului SCORŢEA (fost Hîrtopanu) OCTAVIAN-CONSTANTIN, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor calificat, prev. de art.32 alin.1, rap. la art.188 alin.1, art.189 alin.1 lit. a C.pen. pentru 30 zile începând cu data de 19.04.2022 şi până la data de 18.05.2022, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. În baza art.275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu (av. Began Cristina) în cuantum de 313 lei se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei în contul Baroului Braşov. Cu drept de contestaţie în 48 ore de la pronunţare”.

Principalul suspect în acest caz a ajuns la spital ieri, după ce a încercat să își ia viața la scurt timp de la atacul violent asupra fostei sale soții. Bărbatul a fost stabilizat de medici, iar astăzi a fost externat și a ajuns în fața procurorilor pentru audieri. Anchetatorii nu au stat pe gânduri și au trimis către Tribunalul Brașov propunerea de arestare preventivă care a fost admisă de magistrați.

Publicitate

Alina, tânăra de 26 de ani, este internată în continuare în stare critică pe secția de terapie intensivă a Spitalului Județean Brașov. Fiica celor doi, în vârstă de 3 ani, a ajuns acum în grija bunicilor materni.

Conform stirileprotv.ro, Octavian și Alina au divorțat amiabil în urmă cu o lună și stabiliseră de comun acord un program de vizită al fetiței. Ei s-au cunoscut acum șase ani, iar în 2018 s-au căsătorit. Apropiații spun că erau un cuplu fericit și nu înțeleg ce s-ar fi putut întâmpla între cei doi. După divorț, bărbatul s-a mutat cu mama lui, iar fetița a rămas în grija mamei.

Anchetatorii încă nu au făcut publice informații legate de motivele care au dus la acest atac violent. Părinții Alinei spun că bărbatul era dependent de jocuri de noroc, iar în ultima vreme ar fi devenit violent cu fosta lui soție. Vecinii, în schimb, cred că la mijloc ar fi o relație extraconjugală. Alina s-ar fi îndrăgostit de un cetățean bulgar, iar acesta ar fi fost unul dintre motivele care au dus la divorț.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes