Connect with us
Publicitate

Eveniment

Bărbatul care și-a atacat un vecin cu maceta, în cartierul Bartolomeu, a fost arestat preventiv. El este acuzat de tentativă la omor

Publicat

pe

A vrut să facă pe justițiarul, dar a ajuns în spatele gratiilor. Bărbatul de 31 de ani, din Brașov, care a atacat un tânăr de 22 de ani cu maceta a fost arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au considerat că individul este pericol public așa că l-au dus în fața instanței și au convins magistrații că trebuie să stea în spatele gratiilor.

Publicitate

Iată soluția judecătorilor de la Tribunalul Brașov:

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov şi pe cale de consecinţă : În baza art. 202 alin.1 şi 3, art. 223 alin 2, art. 226 Cpp dispune arestarea preventivă a inculpatului : – Marin Vasile Alecu – , cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”tentativă la omor” prev. de art.32 alin.1 C.p. rap. la art.188 alin.1 C.p, – pe o durata de 30 de zile respectiv de la 30.08.2023 la 28.09.2023 inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Marin Vasile Alecu. În baza art.275 alin. 3 Cpp cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”.

S-a ajuns aici după o banală ceartă pornită din cauza unui loc de parcare. Doi bărbați care locuiesc în blocuri alăturate, pe strada Lânii, s-au luat la harță pentru că unul dintre ei ar fi ocupat fără drept locul de parcare al celuilalt.

Publicitate

Presupusul proprietar al spațiului s-a enervat la culme când vecinul său i-a ocupat locul. O ceartă ca la ușa cortului a izbucnit în mijlocul străzii, iar în conflict a intervenit și un al treilea bărbat care stătea pe trotuar, în apropiere, și consuma alcool. Individul a încercat să calmeze spiritele, dar scandalagii i-au aruncat vorbe grele și l-au alungat.

Când situația s-a calmat, iar șoferul care parcase neregulamentar voia să mute mașina, așa zisul justițiar a scos din portbagajul autoturismului său o macetă și l-a atacat pe tânărul de la care izbucnise scandalul. Bărbatul de 22 de ani a fost rănit grav în zona gâtului, iar după ce a realizat ce a făcut agresorul a sunat la 112 să anunțe ce a făcut.

Victima a ajuns la spital, medicii au oprit sângerarea masivă, iar apoi a rămas internat pe secția de chirurgie maxilo-facială. Agresorul, în schimb, a fost reținut pentru tentativă de omor, iar judecătorii Tribunalului Brașov au decis să îl aresteze preventiv pentru următoarele 30 de zile.

Detalii despre incident puteți citi AICI.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes