Connect with us
Publicitate

Eveniment

Bărbatul care se masturba în autobuze nu se mai plimbă liber pe străzi. Asta pentru că este mort de 4 luni

Publicat

pe

Publicitate

O informaţie apărută în ultima vreme a pus pe jar toată comunitatea din Braşov. Mulţi părinţi sunt îngrijoraţi că un bărbat cu obiceiuri „neortodoxe” umblă liber prin autobuzele din Braşov şi se masturbează în faţa fetiţelor, iar autorităţile nu fac nimic pentru a opri asta. Conform unor surse din anchetă, bărbatul este decedat. A murit imediat după comiterea faptei, astfel că părinţii pot sta liniştiţi.

Fapta a avut loc în luna septembrie a anului trecut, atunci o fată de doar 12 ani a avut o experienţă pe care nu o va mai uita niciodată. Micuţa era în autobuz şi mergea spre şcoală când în autobuzul 41 un bărbat s-a masturbat în faţa ei. Însă o lună mai târziu, în octombrie, bărbatul a murit din cauze medicale.

Acum povestea a fost făcută publică de mama fetei, care a făcut chiar şi o petiţie în care cere pedepsirea bărbatului şi în care se plânge că autorităţile nu fac nimic iar bărbatul umblă liniştit pe stradă. Atât femeia, cât şi ceilalţi părinţi din oraş pot sta liniştiţi, indivitul nu mai trăieşte.

Mai mult, după anunţul mamei au apărut şi martori care susţin că au mai văzut în trecut astfel de scene cu bărbatul în autobuz, chiar dacă informaţiile ar fi veridice, sunt unele vechi, dinainte chiar de fapta dovedită că s-a întâmplat în autobuzul 41, asta pentru că individul este mort de patru luni. Automat, cazul a fost închis.

Publicitate

 

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes