Connect with us
Publicitate

Eveniment

Bărbatul care s-a aruncat de la etajul 6 al unui bloc din Braşov nu era la prima tentativă de suicid. Făcuse puşcărie şi avea probleme psihice

Publicat

pe

Publicitate

Au apărut primele detalii de la incidentul din această dimineaţă, de pe strada Carpaţilor, din Braşov, cnd un bărbat a căzut dela etajul şase al unui bloc. 

Tatăl bărbatului spune că individul s-a aruncat de pe balcon, în momentul în care mama şi sora lui voiau să îl ducă la un medic. Acesta a mai spus că bărbatul lucra la o firmă din Săcele, dimineață a anunțat că se simte rău şi nu merge la serviciu, mama şi sora lui l-au programat la un medic, iar când să plece la clinică, după ce cele două au ieşit pe uşă, individul a fugit la balcon şi s-a aruncat în gol de la etajul 6.

Conform tatălui lui, bărbatul avea probleme psihice, a stat doi ani în închisoare pentru că s-ar fi masturbat în public. După ce a ieşit din închisoare s-a întors la părinţi, însă mereu spunea că acea perioadă l-a marcat, mereu se simţea rău şi voia să moară. Mai mult, a mai avut o tentativă de suicid, a intrat cu maşina într-un copac, dar atuci a scăpat cu viaţă.

Bărbatul a fost căsătorit acum 15 ani, dar a divorțat după ce şi-a prins soția că îl înșela, din acel moment nu a mai putut să îşi refacă viaţa.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes