Connect with us
Publicitate

Eveniment

Bărbatul care a violat o angajată a unei săli de noroc din Brașov, iar apoi a fugit cu banii din casă, a fost trimis în judecată

Publicat

pe

Publicitate

Procurorii Parchetului de pe Lângă Judecătoria Brașov l-au trimis în judecată pe Alin Claudiu Amelian, individul de 35 de ani care în urmă cu aproape o lună a violat o angajată a unei săli de noroc din oraș, iar apoi a fugit cu banii din casă. Tânăra de 19 ani, care a fost agresată sexual, a fost cea care și-a anunțat șeful despre cele întâmplate, iar acesta din urmă a sunat la 112.

Bărbatul a fost dat în urmărire, iar după câteva ore de la comiterea faptei polițiștii l-au prins și l-au încătușat. Principalul suspect în acest dosar a fost trimis în fața instanței, iar judecătorii au decis ca brașoveanul să fie arestat preventiv.

„În dimineaţa zilei de 27.09.2022, o persoană de sex masculin a pătruns într-o încăpere cu destinația de depozit, aparținând unei săli de jocuri situată în zona Zorilor din mun. Brașov, în care accesul publicului era interzis și unde se afla persoana vătămată de sex feminin, angajată la locaţia respectivă şi pe care inculpatul o cunoştea întrucât frecventa locaţia respectivă. În această încăpere, inculpatul a exercitat acte de constrângere asupra sa, în sensul că a amenințat-o cu moartea, a bruscat-o și a imobilizat-o, după care a întreținut cu aceasta raporturi sexuale neconsimţite. Ulterior, profitând de starea de temere creată persoanei vătămate, dar și prin amenințarea acesteia cu moartea dacă va sesiza organele de poliție, inculpatul a determinat-o să îi deschidă sertarul în care se aflau încasările societății, de unde a sustras suma de aproximativ 10.510 lei”, au declarat reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

În dosarul penal deschis pe numele suspectului se fac cercetări pentru infracțiunile de viol, tâlhărie și influențarea declarațiilor.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes