Connect with us
Publicitate

Eveniment

Bărbatul care a tâlhărit casa de schimb valutar din centrul oraşului a fost prins

Publicat

pe

Polițiștii brașoveni au identificat și depistat autorul infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă săvârșită în data de 14 octombrie 2020 la o casă de schimb valutar situată pe raza municipiului Braşov. Acesta este un bărbat în vârstă de 32 ani din județul Brașov.

Publicitate

Ieri, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov, în colaborare cu specialiști ai Serviciului Criminalistic și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, au făcutt două perchezitii domiciliare, în urma cărora a fost depistat autorul și au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai multe mijloace de probă și o sumă de bani reprezentând aproximativ 52.000 lei, peste 3.900 euro și circa 3.200 dolari.

Autorul a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Investigațiile derulate în cauză au fost efectuate în colaborare cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov, respectiv Biroul de Investigații Criminale, Secțiile 1-5 Poliție, Poliția Orașului Ghimbav și Unității Teritoriale de Analiza Informațiilor Brașov, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Publicitate

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Brașov, în cadrul dosarului penal constituit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov în care se va propune soluţie legală la finalizarea anchetei.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes