Connect with us
Publicitate

Eveniment

Bărbatul care a lăsat să moară de foame zeci de câini în adăpostul groazei din Prejmer a scăpat de puşcărie. Fapta s-a prescris

Publicat

pe

Administratorul unui adăpost de câini din Prejmer, care a lăsat 60 de câini şi pisici să moară în chinuri, a scăpat de închisoare.

La 4 ani de când individul a fost condamnat pentru uciderea prin înfometare a zeci de animale care se aflau în adăpostul pe care îl administra, Curtea de Apel Braşov a stabilit prin decizie definitvă că faptele acestuia s-au prescris, transmite observatornews.ro.

Vă reamintim că acest caz a ieşit la iveală în 2019, în urma unui apel la poliţie din partea unei femei care îşi lăsase câinii acolo şi care nu reuşea să mai ia legătura cu administratorul. Chiar şi oamenii legii au fost şocaţi de ce au găsit în adăpostul groazei.

Zeci de cadavre de câini şi pisici au fost descoperite în cuşti, pe hol sau ascunse în saci. În urma investigaţiilor, a reieşit că animalele au fost lăsate să moară de foame, deşi poliţiştii au găsit atunci o camera plina cu saci de mâncare nedesfăcuţi.

Publicitate

Administratorul a deschis un adăpost pentru câini în localitatea braşoveană Prejmer, însă nu a avut deloc grijă de patrupede. Mai mult, bărbatul a lăsat să moară de foame şi de sete câinii care au fost aduşi la adăpost. Acesta administra adăpostul Rainbow Shelter din Prejmer şi ar fi trebuit să îngrijească animalele până le găsea un cămin. Deşi poliţiştii au găsit în depozit hrană suficientă când au ajuns la adăpost, câinii au fost lăsaţi să moaară de foame şi de sete şi numai 18 dintre aceştia au supravieţuit.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes