Connect with us
Publicitate

Eveniment

Bărbat tâlhărit şi bătut de o prostituată, pe bulevardul Griviţei din Braşov, după ce a refuzat avansurile ei. Femeia a fugit cu 200 de lei

Publicat

pe

Un incident șocant a avut loc în municipiul Brașov, când un bărbat a devenit victima unei tâlhării comise de o prostituată. Potrivit Poliției din Brașov, investigațiile în acest caz sunt în plină desfășurare, iar suspecta se află în stare de reținere pentru infracțiunea de „tâlhărie calificată”.

Publicitate

Evenimentul a avut loc pe bulevardul Gării în seara zilei de 2 iunie, în jurul orei 23:00, când bărbatul a alertat poliția cu privire la agresiunea de care a fost victima. Potrivit mărturiei sale, el se deplasa pe stradă în momentul în care a fost abordat de o femeie în vârstă de 31 de ani, originară din comuna Vâlcele, județul Covasna. Aceasta i-a oferit servicii sexuale, dar bărbatul a refuzat.

Cu toate acestea, femeia nu a acceptat respingerea și a hotărât să-l urmărească pe bărbat. Agresoarea l-a prins în cele din urmă în zona unei stații PECO, unde l-a lovit cu pumnii și i-a furat aproximativ 200 de lei.

Autoritățile au reacționat prompt și au reușit să identifice femeia bănuită de comiterea tâlhăriei. Aceasta a fost reținută pentru 24 de ore, conform unei ordonanțe emise pe data de 5 iunie, și a fost plasată în Centrul de Reținere și Arest Preventiv.

Publicitate

Investigațiile în acest caz continuă sub conducerea polițiștilor brașoveni, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov. La finalizarea cercetărilor, se va propune o soluție legală în acest caz.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes