Connect with us
Publicitate

Eveniment

Bărbat prins de poliţiştii braşoveni cu un permis de conducere fals, „emis în Italia”

Publicat

pe

Publicitate

Un bărbat din Buzău s-a ales cu dosar penal după ce le-a arătat poliţiştilor braşoveni un permis de conducere fals. Individul de 44 de ani a fost oprit în trafic pentru control pe DN 13, iar la solicitarea organelor de ordine omul le-a arătat permisul de conducere emis în Italia. poliţiştii şi-au dat seama foarte repede că acesta este fals şi l-au verificat amănunţit. Astfel au văzut că omul a prezentat un document fals. Acum este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uzul de fals.

„În fapt, la data de 29 decembrie 2022, în jurul orei 13.15, polițiștii au oprit un bărbat, în trafic, cu vârsta de 44 ani, din județul Buzău, care conducea un autoturism pe DN 13, pe raza județului Brașov.

Fiindu-i solicitate, pentru control, documentele personale și ale autovehiculului condus, bărbatul a prezentat polițiștilor documente emise de autoritățile din Italia, în care se specifica faptul că acesta este posesor de permis de conducere. Întrucât exista suspiciunea rezonabilă că documentele prezentate sunt false, polițiștii au procedat la efectuarea de verificări în baza de date a Poliției Române, ocazie cu care s-a constatat faptul că tânărul nu figurează ca posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.”, a transmis IPJ Braşov.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes