Connect with us
Publicitate

Eveniment

Bărbat dispărut din Sibiu, prins la furat în Braşov

Publicat

pe

Polițiștii Secţiei 3 Poliţie Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”tentativă la furt”.

În urma cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 14 martie 2023, în jurul orei 16.45, un bărbat ar fi pătruns în incinta unui magazin și, profitând de faptul că zona caselor de marcat era nesupravegheată, ar fi sustras o sumă de bani dintr-un sertar. În momentul comiterii faptei, acesta a fost surprins de angajatele magazinului, motiv pentru care ar fi abandonat suma de bani în sertarul respectiv și ar fi încercat să părăsească zona, fiind oprit la scurt timp de acestea.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au procedat la identificarea bărbatului, în vârstă de 37 ani, din municipiul Sibiu, care figura în bazele de date ale poliției ca persoană dispărută, conform unui ordin de urmărire emis de către I.P.J. Sibiu.

Întrucât persoana suspectă nu era la prima faptă de natură penală, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a acesteia și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Publicitate

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes