Connect with us
Publicitate

Eveniment

Bărbat din Victoria bătut, violat şi şantajat pentru că a spart din greşeală un telefon

Publicat

pe

Doi bărbați și două femei din orașul Victoria, județul Brașov, au fost trimiși în judecată sub acuzația de viol, respectiv loviri și alte violențe, șantaj și complicitate la aceste infracțiuni, victimă fiind un bărbat, prieten cu unul dintre inculpați. Cele două cupluri au fost puse sub acuzare în urma unui scandal de pomină petrecut în noiembrie anul trecut.

„Hai la noi la o bere”, a fost îndemnat Nicu* la telefon de un prieten, iar bărbatul nu l-a refuzat. Se întâmpla în seara de 17 noiembrie 2020. Nicu a cumpărat trei peturi de bere a câte doi litri, o sticlă de coniac și a mers acasă la Ben, prietenul său. Acolo mai erau alte trei persoane, iubita lui Ben, sora acestuia și partenerul ei, Otto. Toți au băut, au stat la povești și au ascultat muzică.

Ceea ce părea o seară între prieteni a degenerat brusc, după un gest banal. Nicu a atins, din greșeală, cu paharul un telefon de pe masă, iar acesta a căzut pe podea, spărgându-i-se ecranul. Era telefonul lui Otto, care „a luat foc” când și-a văzut telefonul spart. Pe un ton agresiv, i-a cerut lui Nicu să-i plătească urgent telefonul, cum însă acesta i-a spus că nu are banii necesari, a luat legătura cu prietena sa aflată în Germania. Femeia l-a asigurat pe Otto că îi va trimite banii pe telefonul distrus, însă promisiunea ei nu l-a mulțumit.

Aflate sub influența alcoolului, cele două cupluri s-au năpustit asupra invitatului lor și au început să-l lovească cu brutalitate și să-l umilească. La un moment dat, bărbatul al cărui telefon i-a fost spart l-a obligat pe Nicu să-i facă sex oral. Șase ore a durat calvarul bărbatului.

Publicitate

„În intervalul de timp în care a stat în casa inculpatului S.B.R., respectiv de la ora 20.00 până în jurul orei 2.00, persoana vătămată a fost obligată de către inculpatul G.O. să întrețină în mod repetat acte sexuale orale și totodată a fost obligată să îi promită că în schimbul telefonului mobil îi va da o mașină marca BMW pe care persoana vătămată o avea la domiciliul său și totodată i-a fost luată cartea de identitate ca garanție pentru executarea «obligațiilor» asumate sub imperiul violențelor”, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, care au instrumentat ancheta.

Filmat de partenerele agresorilor

În timp ce era obligat să scrie hârtia prin care era de acord cu cedarea autoturismului BMW, momentele în care era supus presiunilor pentru acceptarea actelor sexuale orale au fost filmate cu telefonul mobil de către cele două femei. În scop de șantaj, susțin anchetatorii.

Inițial, bărbatul a refuzat să semneze hârtia prin care se angaja că îi va ceda gratis mașina, însă gazdele au început să îl lovească cu pumnii și picioarele în timp ce era căzut pe podea. Văzând că nu reușesc să îl convingă, agresorii au început să se distreze pe seama filmulețului realizat de cele două femei, în timp ce Nicu era violat, amenințându-l că vor distribui filmarea pe Facebook.

Văzând că nu reușește să scape, victima a promis că le va da actele și autoturismul care se aflau la domiciliul său. Cu toții au plecat spre locuința lui Nicu. La plecare, acesta a observat cum cei doi bărbați au luat cu ei o sabie și o bâtă. După ce au ajuns la domiciliul lui Nicu, bărbații au intrat în casă, au început să caute cheile și actele mașinii, însă au găsit doar cheile. Nervos că nu găsește actele mașinii, unul dintre agresori s-a năpustit asupra victimei, încercând să-l violeze.

Bătut crunt, Nicu a luat un cuțit de pe masă și l-a înțepat pe agresor care, speriat, a sunat la 112, solicitând două ambulanțe, una pentru el și alta pentru bărbatul violat. „La scurt timp, la fața locului au ajuns echipajele SMURD, iar când persoana vătămată era urcată în ambulantă, inculpatul l-a lovit din nou în zona feței. Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul municipal Făgăraș, unde a rămas internată până a doua zi”, au completat anchetatorii.

Potrivit expertizei medico-legale, bărbatul abuzat sexual și agresat de cele două cupluri a suferit leziuni ce au necesitat 23-25 de zile de îngrijiri medicale.

Audiați în calitate de suspecți și inculpați, cei patru agresori și-au recunoscut faptele. Bărbatul acuzat de viol a fost arestat preventiv, celelalte trei persoane fiind cercetate sub control judiciar. Cu toții au fost trimiși în judecată, pe lângă viol fiind reținute și infracțiunile de loviri și alte violențe, șantaj, respectiv complicitate la aceste fapte.

Dosarul a fost înaintat spre soluționare Judecătoriei Făgăraș, unde este programat termen pentru judecată pe 6 iunie, transmite libertatea.ro.

*Numele victimei a fost schimbat, pentru a-i proteja identitatea reală.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes