Connect with us
Publicitate

Eveniment

Bărbat condamnat la 21 de ani de închisoare pentru uciderea și îngroparea unei femei din Brașov

Publicat

pe

Publicitate

La data de 12 ianuarie, Tribunalul Brașov a condamnat un bărbat la 21 de ani de închisoare pentru omor, profanare de cadavre și tâlhărie. Acesta, care este recidivist, este acuzat de uciderea și îngroparea unei femei care se prostituia în municipiul Brașov.

Inculpatul, în vârstă de 41 de ani și din Bod, județul Brașov, ar fi abordat victimei în calitate de client, iar după ucidere, ar fi transportat-o într-o zonă a unui râu unde a îngropat-o. A mai fost acuzat și de furt, deoarece i-ar fi luat bunuri victimei.

Concubinul femeii ucise a sesizat Poliția în legătură cu dispariția acesteia, iar ancheta a condus la identificarea inculpatului. Victima avea 34 de ani.

Sentința primită de inculpat nu este însă definitivă, deoarece acesta a formulat apel. Dosarul va fi analizat și de către Curtea de Apel Brașov pentru o soluție finală. Dacă se va menține pedeapsa, aceasta va fi scăzută cu perioada petrecută de inculpat în reținere și arest preventiv.

Publicitate

Tribunalul Brașov a admis în parte și acțiunile civile formulate în cauză, astfel că inculpatul va trebui să plătească sume importante de bani către părțile civile implicate. De asemenea, sechestrul asigurător instituit asupra bunurilor sale va fi menținut.

Mai multe detalii despre acest gaz puteți găsi aici.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes