Connect with us
Publicitate

Eveniment

Bărbat cercetat penal pentru „fals în declaraţii”, după ce a fost găsit la Bran că folosea certificatul verde al altei persoane

Publicat

pe

Un bărbat din Bucureşti a fost prins de poliţiştii din Bran că se folosea de certificatul verde al altei persoane. Acum este cercetat penal pentru „fals în declaraţii”. Poliţiştii au găsit bărbatul de 47 de ani în interiorul unei firme din staţiune, la control au cerut certificatul verde, iar când au cerut şi cartea de identitate omul nu a mai vrut să o dea. În urma verificărilor oamenii legii au aflat că certificatul era al altei persoane. 

„În fapt, la data de 14 noiembrie 2021, cu ocazia activităților curente desfășurate în vederea verificării respectării normelor legale în vigoare privind prevenirea răspândirii virusului Sars-CoV-2, forțele de ordine au identificat un bărbat, în vârstă de 47 ani, din municipiul București, care se afla în interiorul unei societăți comerciale situată pe raza Stațiunii Bran, județul Brașov, iar la solicitarea acestora de a prezenta certificatul verde și actul de identitate pentru a stabili veridicitatea aspectelor transmise, bărbatul a refuzat să prezinte acestora cartea de identitate.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că certificatul prezentat forțelor de ordine nu aparține persoanei în cauză, ci unei alte persoane, acesta fiind utilizat fără drept.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.”, a transmis IPJ Braşov

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes