Connect with us
Publicitate

Eveniment

Bărbat bătut şi tâlhărit după o partidă de sex cu o prostituată din Braşov. Agresorii stăteau în apartament cu femeia

Publicat

pe

Publicitate

Un bărbat a fost bătut, tâlhărit şi a rămas fără bani după ce a vrut să facă o partidă de amor cu o prostituată din Braşov. După ce a ajuns la femeie acasă, bărbatul a fost tâlhărit de trei bărbaţi, unul dintre ei minor. După ce l-au bătut bine, cei trei i-au furat şi suma de 1.000 de lei şi un telefon mobil. 

Bărbatul a ajuns la prostituată acasă, însă nu ştia că aceasta locuia împreună cu alţi trei bărbaţi, în acelaşi apartament. Cei trei l-au bătut şi apoi l-au tâlhărit.

Evenimentul a avut loc în data de 9 februarie, iar cei trei făptaşi au fost prinşi la scurt timp de la comiterea infracţiunii. Acum toţi trei au ajuns în arestul poliţiei pentru 30 de zile.

„S-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de trei persoane, una dintre acestea minoră, care au dobândit calitatea de inculpați cu privire la săvârșire, împreună, a unei infracțiuni de tâlhărie calificată, prevăzută de art. 233 – 234 alin. (1) lit. d) Cod Penal, situația de fapt fiind următoarea:

Publicitate

La data de 09.02.2023, persoana vătămată a fost agresată fizic de către două persoane de sex masculin, cu sprijinul unei a treia, în timp ce se afla într-un apartament din municipiul Brașov pentru a beneficia de servicii sexuale contra cost. În această împrejurare i-a fost sustras un telefon mobil, precum și suma de aproximative 1.000 lei.

La data de 10 februarie 2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.”, a transmis Radu Nastac, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes