Connect with us
Publicitate

Eveniment

Bărbat arestat pentru viol şi agresiune sexuală. Ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fiicele lui vitrege, de 10 şi 13 ani

Publicat

pe

Tatăl vitreg a două copile de doar 10 şi 13 ani este acuzat de procurori că ar fi întreţinut selaţii sexuale cu aceastea. Bărbatul de 41 de ani este acum cercetat de procurorii parchetului de pe lângă judecătoria Braşov de infracțiuni de agresiune sexuală și unei infracțiuni de viol.

Conform procurorilor începând din luna august 2021 bărbatul a profitat de autoritatea pe o avea asupra fetei de 10 ani, a sărutat-o de mai multe ori și a atins-o cu mâna în zona intimă și pe sâni.

Totodatăă, începând din luna noiembrie 2020, aceeași bărbat a profitat de fata de 13 ani, a sărutat-o pe buze și a atins-o în zona intimă. Într-o zi după luna august 2021, în timp ce fata cea mică se afla singură acasă în camera părinților bărbatul a dezbrăcat-o de pantaloni și chiloți, după care i-a făcut sex oral în mod repetat.

„La data de 4 aprilie 2022, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes