Connect with us
Publicitate

Eveniment

Bărbat arestat pentru lipsire de libertate, tâlhărie şi furt calificat după ce l-a forţat pe un tânăr să îl transporte până în judeţul Braşov

Publicat

pe

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, care a constrâns un tânăr să-l transporte cu maşina şi i-a furat mai multe bunuri, a fost arestat preventiv pentru lipsire de libertate, tâlhărie calificată şi furt calificat. Bărbatul l-a constrâns pe un tânăr de 25 de ani să îl transporte din judeţul Vâlcea până în localitatea Rucăr, din judeţul Braşov, transmite IPJ Vâlcea.

Măsura arestării preventive faţă de bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost dispusă pe 5 ianuarie de magistraţii de la Judecătoria Râmnicu Vâlcea, după ce, în ziua de 4 ianuarie, în baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea acestuia.

Bărbatul cercetat în cauză, în ziua de 30 decembrie 2022, ar fi constrâns un tânăr, în vârstă de 25 de ani, să-l transporte cu un autoturism în localitatea Rucăr, din judeţul Braşov, lipsind-l astfel de libertate pe toată durata deplasării şi sustrăgându-i prin ameninţare şi forţă fizică mai multe bunuri.

Cercetările sunt continuate în această cauză pentru infracţiunile de lipsire de libertate în mod ilegal, tâlhărie calificată şi furt calificat.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes