Connect with us
Publicitate

Eveniment

Bărbat ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Braşov după ce a fost atacat de urs

Publicat

pe

Un bărbat de 55 de ani din Gura Teghii, județul Buzău, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost atacat de un urs, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Publicitate

În jurul orei 2.30, în timp ce mergea pe o uliță din satul Nemertea, bărbatul a fost surprins de animalul sălbatic ce tocmai coborâse din pădure.

Atacul ursului a fost unul rapid și foarte violent. Victima a suferit răni grave la mâini și la picioare, pierzând o cantitate mare de sânge, transmite adevarul.ro.

Bărbatul a fost atacat și rănit de urs în timp ce se întorcea de la o altă casă pe care acesta o deține în zonă. Ursul a fost alungat de câțiva săteni care treceau întâmplător pe acolo cu mașina.

Publicitate

Aceștia au alungat ursul, au sunat la 112, după care au preluat victima în autoturismul propriu, ca să o ducă spre echipajul de la Ambulanță.

Având în vedere starea gravă a victimei, echipajul de pe ambulanță a decis, imediat după preluare, să o transporte la Spitalul Județean Brașov. Bărbatul rănit de urs a ajuns direct în sala de operație a spitalului din Brașov, chirurgie plastică și chirurgie vasculară. unde medicii încearcă să-i salveze piciorul sfâșiat.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes