Connect with us
Publicitate

Administrație

Bani pentru toate localitățile din județul Brașov de la Guvernul României. Iată ce sume au primit comunitățile. Lista completă

Publicat

pe

Guvernul României a aprobat recent sumele alocate pentru fiecare localitate din județul Brașov privind echilibrarea bugetelor locale. Fiecare din cele 58 de unități administrativ-teritoriale va beneficia de fonduri din banii Guvernului, sumele urmând a fi distribuite după o serie de criterii bine definite. Municipiile Brașov, Codlea și Săcele precum și comuna Beclean vor beneficia de cei mai mulți bani, în vreme ce nicio altă localitate nu va avea mai puțin de 100 mii lei. În total, județul Brașov a primit 24,8 milioane lei.

Publicitate

În cadrul unei ședințe care a avut loc săptămâna trecută, Guvernul României a aprobat recent sumele alocate pentru fiecare localitate din județul Brașov privind echilibrarea bugetelor locale. Toate cele 58 de unități administrativ- teritoriale vor beneficia de fonduri din banii Guvernului, sumele urmând a fi distribuite după o serie de criterii bine definite. Cei mai mulți bani vor ajunge la municipiile Brașov, Codlea și Săcele precum și comuna Beclean. Nicio altă localitate nu va avea mai puțin de 100 mii lei, conform listei publicate de Guvernul României.

Bani pentru fiecare localitate din județul Brașov. Ce sume au primit orașele din regiune?

Conform documentului publicat în Monitorul Oficial, o bună parte din fondurile de la Guvernul României au ajuns către orașele din județ. Municipiile Brașov, Codlea și Săcele vor beneficia de 900 mii lei fiecare, în timp ce municipiul Făgăraș va beneficia de 300 mii lei. De asemenea, orașele Predeal, Râșnov și victoria vor primi prin decizia Guvernului câte 700 mii lei fiecare iar orașele Ghimbav și Zărnești vor primi câte 500 mii lei fiecare. Cu toate acestea, unele comune din județ vor beneficia de sume mai mari decât aglomerările urbane. Documentul în cauză arată că unele localități din mediul rural vor încasa sume destul de mari.

Publicitate

Lista sumelor destinată localităților din județul Brașov pentru echilibrarea bugetelor locale poate fi consultată aici.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes