Connect with us
Publicitate

Eveniment

Banderole albe pe autobuzele și troleibuzele RATBV. Șoferii din Brașov sunt solidari cu colegii STB care au declanșat greva generală în Capitală

Publicat

pe

Sindicaliștii din transportul în comun au anunțat că sunt solidari cu colegii lor din București care ieri și astăzi au refuzat să iasă pe traseu cu autobuzele și tramvaiele STB. În semn de susținere, mijloacele de transport în comun din Brașov și alte câteva mari orașe din țară vor circula cu banderole albe pe vehicule.

Publicitate

„Federația Transportatorilor și Serviciilor Publice din România și Sindicatele afiliate din: Arad, Brașov, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Ploiești, Sibiu, Slatina, Suceava, Târgu Jiu, Tulcea, Vaslui etc, sunt solidari cu colegii de la S.T.B. București. Prin urmare, astăzi 21.01.2022 toate mijloacele de transport ale operatorului Public de Transport Brașov, RATBV vor purta banderolele albe ca semn de solidaritate și unitate pentru colegii de la S.T.B. București, aceștia anunțând că vor protesta până la rezolvarea problemelor conflictuale dintre cele doua părți”, ne-a declarat președintele Federației, Ioan Zbârnea.

1450 de autobuze, troleibuze și tramvaie din București au rămas în depouri și autobaze joi, iar inclusiv azi dimineață șoferii au refuzat să iasă pe traseu. Angajații STB își doresc condiții de muncă mai bune, salarii mărite, dar cer și demisia actualului director al societății de transport în comun.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Barbu Gh.

    21 ianuarie, 2022 at 11:21 am

    I-auzi la manivele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes