Connect with us
Publicitate

Social

„Băi, oameni buni, eu nu mai pot!”. Ce mesaj a transmis un polițist în urma unui accident în care o fetiță de 10 ani a murit

Publicat

pe

Accidentele tot mai dese petrecute pe șoselele din România încep să îi afecteze și pe cei care anchetează astfel de cazuri. Un polițist a transmis un mesaj tulburător în urma unui accident care a avut loc în județul Vâlcea, în urma căruia o fetiță de 10 ani și-a pierdut viața. Mesajul unuia dintre agenții ajunși la fața locului a fost postat de Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, pe pagina sa de Facebook.

„Am văzut, am citit și am primit sute de mesaje în care ați trimis urări cu „Paște Fericit! Doar că… nu în toate familiile a fost așa. Azi-dimineața, pe la unu și ceva, un coleg de-ai mei scrie pe un grup că nu mai poate”, a scris Daniel Zontea.

Iată mesajul lăsat polițistul care a ajuns la locul accidentului din Vâlcea: „Băi, oameni buni, eu nu mai pot! Am ajuns acasă, după serviciu, și-am plâns. Am plâns ca un copil. Nu sunt așa de fel, dar mă confesez vouă, căci nu mai pot. Am așteptat alături de părinți să se trezească din comă, dar nu s-a întâmplat. Sunt tată a doi copii și-am plâns pentru un copil pe care nici măcar nu-l cunoșteam. M-am văzut, din polițist, șoferul acelei mașini avariate și m-am gândit la ai mei”.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov a completat postarea și a spus: „De ce am ales să vă scriu atât de târziu, atât de trist și-n zi de Paște? Pentru că în fiecare zi mor copii accidentați din vina noastră, a adulților. Nu este aleasă o zi, o oră sau un moment anume. Pur și simplu, prin neglijența noastră facem să se întâmple. Fotografia este una reușită. Poate doar elicopterul SMURD n-ar trebui să fie în cadru, dar n-am ce-i face. Nu-l pot exclude. Acum, în drumul vostru către mare, veți mai zări o cruce. Știu sigur că nu veți opri pentru a vedea ce scrie, de aceea vă spun că o fetiță, de 10 ani, a văzut pentru ultima oară în scurta-i viață un lan de rapiță înflorit. Noapte bună!”.

Publicitate

Accidentul în care a murit fetița de 10 ani s-a petrecut pe un drum din localitatea Drăgoești, din Vâlcea. Oamenii legii spun că un bărbat de 21 ani, din localitatea Olanu, județul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 678, în localitatea Drăgoești, ar fi acroșat o minoră, de 10 ani, din localitate, care se deplasa pe partea carosabilă. Salvatorii trimişi la faţa locului au găsit copilul inconştient, în stop cardio-respirator. Timp de zeci de minute i s-au făcut manevre de resuscitare, însă acestea nu au dat rezultat.

sursa foto: facebook.com / Daniel Zontea

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes