Connect with us
Publicitate

Social

Avocatul Adrian Cuculis, despre afacerile braşoveanului Călin Donca: „Nu făcea altceva decât să ia un model infracțional și să îl perpetueze mai departe”

Publicat

pe

Publicitate

Avocatul Adrian Cuculis a vorbit în direct la Antena 3 CNN despre cazul lui Călin Donca, milionarul din Brașov, care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru evaziune fiscală și constituirea unui grup infracțional organizat.

Procurorii l-au acuzat pe Călin Donca, milionarul din Brașov, de evaziune fiscală și constituirea unui grup infracțional organizat. Acesta a intrat în arest preventiv pentru 30 de zile.

Cazul său a fost discutat astăzi de avocatul Adrian Cuculis, în direct la Antena 3 CNN. „Trăim acum în 2023 și cam aici unt business-urile, în zona de criptomonede, în zona de panouri fotovoltaice, în zona de energie.

Eu sunt convins că după mesajul acesta ca a ieșit de la Dorian Popa, și bineînțeles hotărârea instanței, o să mai apară și alții care o să spună în sfera asta piramidală că au fost păcăliți. Nu vă pot da niște nume, dar cunosc cel puțin zece vedete autohtone serioase cu foarte mare impact la public și care au dominat topurile ani de zile, care au fost păcălite, în schema cu criptomonede, și nu mă refer la Donca, mă refer la schema în sine”, a spus Adrian Cuculis.

Publicitate

Tot el susține că Donca ar fi preluat o schemă infracțională și ar fi livrat-o mai departe prietenilor și celor din cercul său de apropiați.

„El nu făcea altceva decât să ia un model infracțional și bineînțeles să îl perpetueze mai departe în cercurile lui de prieteni, dar probabil lucrurile nu se vor opri aici, eu sunt convins că procurorii au pus deja sechestru asigurator și Dorian Popa poate să se constituie alături de ceilalți ca parte civilă și să-și recupereze banii respectivi”, a precizat Adrian Cuculis.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
2 Comentarii

1 Comentariu

  1. Neinteresant

    23 septembrie, 2023 at 12:07 pm

    Sa il scuture si pe Dorian Popa putin sa vedem ce e si de capul lui 🙂

  2. Dan

    24 septembrie, 2023 at 10:45 pm

    Va rog frumos nu mai citați din incompetentul de Cuculis, acesta este un avocat mediocru (adică mai mult decât slab), habar nu are de legi, și pierde aproape toate procesele. A se vedea procesele cu jurnalistul Bot, pe care le-a pierdut amatori este.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes