Connect with us
Publicitate

Administrație

Avocata lui Clotilde Armand din „războiul gunoaielor”, contractată de Primăria Brașov în litigiul cu P&P SRL, firma care administrează parcările publice din municipiu. Onorariul, 470 lei pe oră

Publicitate

Publicat

pe

Primăria Brașov pare determinată să acționeze în judecată firma care administrează parcările din Brașov, P&P SRL. În acest sens Allen Coliban anunță că a fost contractată o Societate de avocați care să reprezinte municipalitatea.

Publicitate

În urmă cu o lună de zile Primarul Allen Coliban a convocat o ședință de Consiliu Local, de îndată, pentru angajarea unei Societăți de avocatură care să apere interesele brașovenilor privind utilizarea celor 10.200 de locuri de parcare cu plată, inclusiv în instanță.

„La ora actuală, felul în care parcările din municipiul Brașov sunt gestionate încalcă Regulamentul aprobat prin hotărâre de Consiliu Local, regulament care spune că parcările sunt gratuite duminica și de luni până sâmbătă, de la ora 8 seara la ora 8 dimineața. Acest lucru nu se întâmplă.” motiva atunci Coliban decizia.

La doar o săptămână după anunțul primarului, compania brașoveană a început să se conformeze și a montat panouri noi care arată clar că taxa de parcare se percepe între orele 8.00 şi 20.00, de luni până sâmbătă.

Publicitate

Cu toate acestea Primăria pare determinată să meargă mai departe. În acest context, într-o conferință de presă, care a avut loc ieri, primarul Coliban a anunțat că a fost contractat o Societate de avocați pentru a reprezenta Primăria Brașov în litigiul cu brașovenii de la P&P SRL, firma care administrează parcările în municipiu. Conform edilului, Societate de avocați Trandafir & Asociatii din București a fost mandatată să reprezinte interesele Primăriei. Pentru serviciile lor, bucureștenii vor primi 470 lei pe oră dar nu mai mult de 117.500 lei, cât este valorea maximă prevăzută în buget.

Societate de avocați Trandafir & Asociatii este condusă de Georgiana Raluca Trandafir, cea care a câștigat procesul inițiat de Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, cu firma de salubritate Romprest. Conform contractului înregistrat la Primăria Sectorului 1, Trandafir & Asociații au încasat același onorariu anunțat și de Allen Coliban, adică 470 lei pe oră.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes