Connect with us
Publicitate

Eveniment

Avertizări cod galben de vânt puternic în aproape jumătate de țară. Atenționările meteorologilor vizează și județul Brașov

Publicat

pe

Prima zi de weekend vine cu vești proaste din partea meteorologilor. Specialiștii ANM au emis două avertizări cod galben de intensificări ale vântului, valabile pentru aproape jumătate de țară, inclusiv pentru județul Brașov. Prima atenționare va intra în vigoare la ora 12.00 și este valabilă până duminică dimineață, la ora 3.00.

Publicitate

Vântul va avea intensificări în Banat și în Crișana, cu viteze în general de 55…65 km/h. În Carpații Occidentali și Meridionali, iar seara și noaptea și în Carpații Orientali vor fi rafale de 60…80 km/h, iar la altitudini mai mari de 1700 m, peste 90…100 km/h. Intensificări ale vântului, cu viteze de 45…55 km/h, vor fi pe arii mai restrânse și în restul teritoriului.

 A doua avertizare cod galben va intra în vigoare duminică dimineață, la ora 3.00 și va fi valabilă până la ora 14.00. În intervalul menționat, în Carpații Orientali, vântul va avea intensificări cu viteze de 60…80 km/h, iar la altitudini de peste 1700 m vor fi rafale de 90…110 km/h. Din această noapte vremea va intra într-un proces de răcire semnificativă, începând cu regiunile vestice.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes