Connect with us
Publicitate

Util

Avarie majoră la canalizarea de pe strada Dobrogeanu Gherea. Compania Apa Brașov aşteaptă autorizaţiile pentru a repara problema

Publicat

pe

În urma verificărilor pe care le-a efectuat în noaptea de 23-24 mai 2023, pe strada Dobrogeanu Gherea, Compania Apa Brașov a constatat existența unei avarii majore în sistemul public de canalizare existent, a căror cauze nu au putut fi identificate.

Ținând cont de gravitatea acestei situații, Compania Apa Brasov a întreprins demersurile necesare pentru obținerea tuturor Avizelor și Autorizațiilor, pentru rezolvarea acestei probleme, în regim de urgență, impuse de legislația în vigoare.

„Îi asigurăm pe toți cetățenii Brașovului și în mod expres pe cei care locuiesc în zona afectată, cât și institutiile care monitorizează problemele legate de calitatea mediului și sănătatea populației ca, până la obținerea tuturor documentelor care să ne permită începerea lucrărilor, vom îndeplini cerințele de salubrizare și igienizare a străzii afectate.

Îi sfătuim, și îi rugăm totodată, pe conducătorii auto ca, în perioada următoare să evite zona și să găsească rute alternative.

Publicitate

Ne cerem scuze locuitorilor din cartier pentru disconfortul creat!”, transmite Compania Apa Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes