Connect with us
Publicitate

Administrație

Autostrada Făgăraș – Sibiu, tot mai aproape de realitate. Ministrul Transporturilor: „Așteptăm acordul de mediu în câteva săptămâni”

Publicitate

Publicat

pe

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, spune că, în câteva săptămâni, se va obține acordul de mediu pentru tronsonul autostrăzii dintre Făgăraș  și Sibiu.

Publicitate

Ministrul Transporturilor a explicat, într-un interviu pentru Economedia, că studiul de fezabilitate autostrada Sibiu – Brașov va fi formată din două bucăți. Proiectul este extrem de important, spune ministrul, deoarece traficul este „infernal” prin sate între cele două mari municipii.

Acesta a precizat că în curând se va obține și acordul de mediu pentru tronsonul dintre Sibiu – Făgăraș, astfel că va fi scos la licitație.

„Am scos la licitație actualizarea – că era în sertar de 12 ani și nimeni nu mai făcuse nimic – pentru bucata Brașov-Făgăraș din această autostradă. E un proiect foarte important, deoarece este foarte mult trafic între Brașov și Sibiu, un trafic infernal prin sate. Iar de la Făgăraș la Sibiu, un studiu de fezabilitate care a durat mult prea mult, din păcate 5 ani. E chiar pe final, așteptăm acordul de mediu în câteva săptămâni și îl scoatem la licitație, proiectare și execuție. Practic Brașov-Sibiu va fi din două bucăți”, a declarat ministrul Transporturilor.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alexandru

    4 mai, 2021 at 9:15 am

    De când era Organ ministrul transporturilor se tot așteaptă acordul de mediu.Poate vă dă Siminică vreo câteva acorduri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes