Connect with us
Publicitate

Eveniment

Autorul crimei din Săcele a fost prins

Publicat

pe

În urma activităților investigativ-operative desfășurate de către polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigații Criminale, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, împreună cu Biroul de Investigații Criminale Brașov, Poliția Municipiului Săcele, Serviciul Criminalistic Brașov și Unitatea Teritorială de Analiză a Informațiilor Brașov, ieri, a fost identificat autorul infracțiunii de “omor” săvârșită pe raza municipiului Săcele.

Publicitate

​În baza probatoriului administrat în cauză, autorul, un tânăr, în vârstă de 24 ani din municipiul Săcele, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

​În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, urmând a fi propusă soluție legală la finalizarea anchetei. Citește și ce au descoperit legiștii la autopsie, aici.

https://stagingfinastg.wpengine.com/femeia-care-a-fost-ucisa-in-sacele-a-fost-supusa-la-perversiuni-sexuale-greu-de-imaginat-acesta-i-au-cauzat-moartea/
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes