Connect with us
Publicitate

Social

Autorităţile brașovene caută mai mulţi motociclişti care au intrat pe traseele turistice din pădure

Știri Brașov

Publicat

pe

Autorităţile braşovene caută mai mulţi motociclişti care au intrat pe traseele turistice din Pădurile Braşovului. Aceştia au fost fotografiaţi de un martor, iar Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt spune că a sesizat şi alte instituţii ale statului.

Incidentul s-a produs duminică în Pădurile Braşovului. Mai mulţi motociclişti au fost văzuţi pe trasee marcate din pădure. Acum, autorităţile încearcă să-i depisteze pe cei care au încălcat interdicţia privind circulaţia prin pădure. Reprezentanţii Regiei Publice Locale a Pădurilor Kronstadt anunţă că a sesizat şi alte instituţii ale statului pentru identificarea şi pedepsirea motocicliştilor. De asemenea, în pădure au fost intensificate patrulele. 

„Fără motoare în Pădurile Braşovului! În Pădurile Braşovului şi-au făcut apariţia duminică „turiştii” cu motociclete, chiar dacă acest lucru este interzis atât pe drumurile forestiere, cât şi pe traseele turistice marcate şi pe potecile existente. În urma unei filmări postate duminică pe reţelele de socializare am început demersurile pentru identificarea autorilor, sesizând şi alte instituţii abilitate să ia măsuri în acest caz. De asemenea, personalul Regiei Publice Locale a Pădurilor Kronstadt R.A. şi-a intensificat patrulele în teren, pentru a preveni repetarea unor episoade de acest fel”, au scris, pe Facebook, reprezentanţii Regiei Publice Locale a Pădurilor Kronstadt. 

Publicitate

Autorităţile îi roagă pe turiştii care văd motociclete, ATV-uri sau alte mijloace de transport motorizate să sesizeze acest lucru prin email sau pe Facebook.

Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea
Publicitate
Publicitate

De Interes

>