Connect with us
Publicitate

Economic

Autoliv recrutează peste 50 de specialiști și oferă 350 de job-uri de operatori

Publicat

pe

Autoliv a angajat peste 1.500 de oameni în 2020, reușind nu doar să depășească momentele critice ale pandemiei, dar și să contracteze noi proiecte și să creeze locuri de muncă. Compania continuă să recruteze, având deschise peste 350 de poziții pentru operatori, dar și pentru mai bine de 50 de specialiști.

Publicitate

Pentru Autoliv, cel mai mare producător global de sisteme de siguranță auto, anul 2020 a fost un an al adaptării la ”noua normalitate”, al rezilienței și al siguranței. Deși puternic afectată de blocajul industriei auto din primăvară, compania a luat măsuri prompte pentru a securiza businessul și pentru a asigura sănătatea și siguranța propriilor angajați. Ulterior, în contextul creșterii cererii și al contractării de noi proiecte și noi beneficiari, Autoliv a angajat peste 1.500 de oameni, ajungând la aproape 11.000 de angajați în România.

Pe fondul relansării cererii și a creșterii comenzilor, Autoliv România și-a crescut capacitatea de producție, reușind o campanie de recrutare fără precedent. Peste 1.500 de operatori și aproape 100 de specialiști s-au alăturat companiei în a doua jumătate a anului, iar la acest moment, Autoliv are alte câteva sute de posturi deschise pentru operatori și zeci de oportunități pentru specialiști: ”Continuăm să recrutăm pentru că am reușit să aducem în România proiecte și contracte importante sau să transferăm capacități de producție din alte țări. Într-un an cu atâtea provocări, am reușit să ne mutăm în ”casă nouă” la Onești, acolo unde producem volane și continuăm să extindem capacitățile de producție din Brașov și Lugoj” afirmă Răzvan Arsene, directorul general al companiei.

Industry 4.0 este un proces de actualitate în Autoliv, majoritatea pozițiilor deschise fiind în zona de automatizare și digitalizare, acolo unde compania și-a setat obiective importante, ce trebuie atinse până în 2024. Astfel, la Brașov, oportunitățile de angajare sunt, spre exemplu, pentru Project Manager, RPA Developer, dar și System Integration Engineer.

Publicitate

Compania se află și în curs de implementare a unor soluții de Business Intelligence în toate diviziile sale, astfel că în lista amplă de posturi disponibile se regăsesc și poziții de BI Business Expert sau IT Business Analyst. De asemenea, numeroase oportunități le sunt adresate inginerilor software, cu precădere în domeniul sistemelor de siguranță activă, integrate în volan.

Tech Center-ul pentru centuri de siguranță din Brașov al Autoliv își crește echipele de cercetare, dezvoltare și testare, având în vedere susținerea noilor proiecte și cu scopul de a crește capacitatea de producție. De aceea, oportunități de angajare numeroase există și aici, cu poziții deschise pentru ingineri și tehnicieni, ce vor putea gestiona proiecte complexe, de la fază de cotare, dezvoltare și, mai apoi, testare și lansare în producție.

Având în vedere numeroasele investiții în automatizare, continuă să existe o nevoie ridicată de tehnicieni de mentenanță, atât în Brașov, cât și în Lugoj, Sfântu Gheorghe sau Onești.

Numeroase job-uri vor fi disponibile și în zona de operatori la început de an: peste 350 de poziții fiind deschise la Lugoj, Reșița, Sfântu Gheorghe sau Onești, dar și la Brașov, unde se caută cu precădere țesători, vopsitori și montatori subansamble.

Divizia producătoare de volane de la Sfântu Gheorghe va crește mult în competențe în 2021, urmând să capete responsabilități regionale și globale, tocmai de aceea, și aici se caută oameni cu experiență în zona de automatizare, pentru proiecte de anvergură în care expertiza generată va fi transferată către echipe de producție din lumea întreagă.

Publicitate

Nu în ultimul rând, la Lugoj și Reșița, acolo unde s-au făcut cele mai multe angajări la finele lui 2020, interesul este ridicat tot în zona de Industry 4.0 și automatizare, astfel încât cele mai multe oportunități le sunt adresate inginerilor și specialiștilor IT.

Lista completă a job-urilor disponibile, poate fi consultată pe site-ul: https://careerromania.autoliv.com

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes